Åbne Fynske

Åbne Fynske Mesterskaber er en konkurrence for ergometerroere, og en årlig tilbagevendende begivenhed i Middelfart Roklub. Åbne Fynske afvikles altid den første lørdag i marts og finder sted på Vejlby heldagsskole, Vejlbyvej 9, 5500 Middelfart.

Det er en hyggelig lille skole med gode parkerings-forhold som er ideel til stævnet med plads til at varme op og til at hygge imellem konkurrencerne.

Middelfart Roklub har afviklet stævnet siden 1997. De første år under beskedne forhold i Klubbens egne lokaler. I løbet af de af de første år udviklede stævnet sig og man flyttede til Vestre Skoles Multisal indtil man kom til det nuværende stævne på heldagsskolen i Aulby.

Der roes i indendørs romaskiner af mærket C2-concept og der afvikles løb for alle aldersklasser fra ca. 8 år og til omkring de 80 år. Herudover afvikles der holdstafet over 4 x 500 m, hvor de enkelte hold ror med justeret tid i forhold til alder og vægt, hvilket giver mulighed for at ro alle mod alle.

Løbene afvikles for de yngste som et tidsløb hvor det gælder om at ro så langt som muligt inden for det definerede tidsrum. For de ældre klasser roes der over en fast distance på fra 1000m til 2000m. Her ud over har man mulighed for at deltage i et langdistanceløb over 6000m og i sprintløb over 200m.

Link til Facebook med billeder fra 2019: https://www.facebook.com/middelfart.roklub.1/media_set?set=a.378966019591096&type=3

De åbne fynske mesterskaber er åben for medlemmer af danske – og udenlandske roklubber, individuelle roere, roere fra motionscentre samt firmahold.

Tilmelding til stævnet via roning.dk, – her finder du også andre oplysninger som f.eks. regattahæfte. Der åbnes for tilmeldingen kort efter nytår det enkelte år.

For yderligere information: Kontakt aafm@middelfartroklub.dk