Åbne Fynske

Åbne Fynske Mesterskaber er en konkurrence for ergometerroere, og en årlig tilbagevendende begivenhed i Middelfart Roklub. Åbne Fynske afvikles altid den første lørdag i marts og finder sted på Vejlby heldagsskole, Vejlbyvej 9, 5500 Middelfart.

Middelfart Roklub har afviklet dette stævne siden 1997. De første år under beskedne forhold i Klubbens egne lokaler. I løbet af de af de første år udviklede stævnet sig og man flyttede til Vestre Skoles Multisal indtil man kom til det nuværende stævne på heldagsskolen i Aulby.

Der roes i indendørs romaskiner af mærket C2-concept og der afvikles løb for alle aldersklasser fra ca. 8 år og til omkring de 80 år. Herudover afvikles der holdstafet over 4 x 500 m, hvor de enkelte hold ror med justeret tid i forhold til alder og vægt, hvilket giver mulighed for at ro alle mod alle.

Løbene afvikles for de yngste som et tidsløb hvor det gælder om at ro så langt som muligt inden for det definerede tidsrum. For de ældre klasser roes der over en fast distance på fra 1000m til 2000m. Her ud over har man mulighed for at deltage i et langdistanceløb over 6000m og i sprintløb over 200m.

Indtryk fra Åbne Fynske 2017: http://galleri.middelfartroklub.dk/#!album-92

De åbne fynske mesterskaber er åben for medlemmer af danske – og udenlandske roklubber, med også individuelle og roere fra eksempelvis motionscentre er også velkomne.

Tilmelding til stævnet skal foregå via www.tilmeld.roning.dk hvor der åbnes for tilmeldingen kort efter nytår det enkelte år.

For yderligere information: Kontakt rochef Klaus Scheffel på mail: rochef@middelfartroklub.dk

Dokumenter:

Åbne Fynske generelle informationer