Ærefuld sæsonafslutning i København

Middelfart Roklub deltog i weekenden i Copenhagen Harbour Race I havneløbet mellem Langebro og slusen i Sydhavnen – en rolængde på godt 6500 meter med flyvende start. Her fortæller én af roerne, Klaus Scheffel, om, hvor det gik i årets sidste store danske stævne:
– Vi stillede op i Master Mix, som er klassen for blandede hold, og hvor tiderne korrigeres efter et handicap-system, der er baseret på alder og bådtype.
Middelfart stillede med følgende hold: Birgit Rützou, Bent Bøgh Pedersen, Claus Rützou, Ole Bendtsen og Klaus Scheffel. Vi havde lånt en 4-åres inrigger i SAS Roklub og opnåede en ærefuld 7. plads blandt 20 startende både i roet tid 26:08 minutter og med handicaptid 27:15 minutter som følge af en handicapfaktor 1,043.