Lyst til at prøve at ro på vandet eller rospinning på land?

Hvis du vil se om roning på vandet eller rospinning på land er noget for dig, så kan du tilmelde dig en af træningerne vist i Supersaas link (se i højre side). Du skal registre dig som bruger for at melde dig til.  Du kan deltage et par gange i træningen, inden at vi beder dig om at melde dig ind og betale kontingent.

Vil du vide mere , så kontakt Rochef Henrik Hansen mobil 81807394 email: rochef

Roning er motion og fællesskab ude i naturen. Vores forskellige bådtyper og rospinnings-træning gør det muligt, at træne på alle niveauer.  Du får trænet muskler, kondition og balance.

Vi tilbyder både intensiv motion og mere afslappede hyggeture, – enten på vandet eller i romaskinerne.

Frivillighed
Klubben er lagt an på et lavt kontingent og frivillighed.  Instruktion, vedligehold af både, bro og klubhus osv. udføres af  medlemmerne selv.

Klubben har et rigt socialt liv med arrangementer, som du kan vælge om du vil deltage i.

Sikkerhed
Din sikkerhed er vigtig. Derfor skal du være mindst 12 år og kunne svømme 300 meter uden pause.
På alle ture på vandet er der en ansvarlig styrmand, der kender farvandet og har gennemgået et særligt kursus i sikkerhed til søs.

Instruktion
Som ny roer vil du modtage instruktion, mens du benytter klubbens både og andre faciliteter. Efter gennemført instruktion bliver du frigivet som roer og kan deltage i klubbens aktiviteter på vandet. Instruktionen indgår i den almindelige træning som er vist i Supersaas online booking (se højre side)

På fanebladet “Det med småt” finder du forskellige klubinformationer og indmeldelsesformular m.m.