Sådan bliver du medlem
Du er altid velkommen i Middelfart Roklub, som optager nye medlemmer året rundt.

Hvis du vil se om roning på vandet eller rospinning på land er noget for dig, så kan du bare tilmelde dig en af træningerne vist i Supersaas link (se i højre side). Du skal registre dig som bruger for at melde dig til.  Du kan deltage et par gange i træningen, inden at vi beder dig om at melde dig ind og betale kontingent.

Vil du vide mere , så kontakt Rochef Henrik Hansen mobil 81807394 email: rochef

Roning er en alsidig sport, der formår at kombinere motion og træning med fællesskab og oplevelser i naturen. Vores store udbud af bådtyper gør, at rosporten med stort udbytte kan dyrkes såvel af helt unge som seniorer.

Vi tilbyder både målrettet konkurrencetræning og mere afslappede hyggeture med kaffe og frokost med om bord. Det gælder både om sommeren på vandet og om vinteren i romaskiner indendørs.

Frivillighed
Selve klublivet er lagt an på et lavt kontingent og et højt niveau af frivillighed, eftersom alt fra instruktion, vedligehold af både, bro og klubhus til stævner og lignende aktiviteter alt sammen udføres af  medlemmerne.

Sikkerhed
Vi lægger stor vægt på sikkerheden for vores medlemmer. Roning foregår som regel altid langs kysten og aldrig mere end 300 meter fra land. Hvis bæltet eller andre farvande krydses, vil dette altid foregå under gunstige vejrforhold. Vi kræver derfor, at du skal være fyldt 12 år og kan svømme mindst 300 meter på dybt vand uden pause.
På enhver rotur er der i båden en ansvarlig styrmand, der kender farvandet og har gennemgået et særligt kursus i sikkerhed til søs.

Instruktion
Hvis du ikke har roet før, skal du modtage instruktion i roning, før du kan benytte klubbens både og andre faciliteter. Efter gennemført instruktion bliver du frigivet som roer og kan deltage i klubbens aktiviteter på vandet. Instruktionen indgår i den almindelige træning som er vist i Supersaas online booking (se højre side)

På fanebladet “Det med småt” finder du forskellige klubinformationer og indmeldelsesformular m.m.