Borgmesterhyldest til genert 11-årig

Magnus på 11 år fyldte ikke meget i skoven af granvoksne og hærdebrede mænd, men alligevel modtog han den største og nok mest hjertelige applaus, da Middelfart Roklub i torsdags hædrede sine helte. Det drejede sig om de roere, der i sæsonens løb har kastet glans over klubben og byen ved at vende hjem fra hovedstaden og den store verden med medaljer om halsen.
At det så oven i købet var selveste borgmester Steen Dahlstrøm, der overbragte hyldesten og klubbens erkendtlighed, gjorde ikke sagen bedre, når man er i den gryende pubertet, men Magnus fik sig dog mandet op til et genert smil og et tak. Hans talent er uomtvisteligt, og da karrieren som roer kun lige er begyndt, så har Magnus givetvis ikke ‘spist kirsebær med de store’ for sidste gang.

Vandt DM i skolekaproning
Denne gang gjaldt hyldesten, at Magnus, som også hedder Hyre-Fenneberg, hentede to førstepladser ved DM i skolekaproning på Bagsværd Sø i slutningen af august. Han vandt nemlig begynderløbene i edon-sculler på distancerne 250 og 500 meter.
Borgmesteren hyldede efterfølgende en lille halv snes af klubbens succesfulde veteraner, der traditionen tro viste klubbens farver på fornemste vis ved henholdsvis nordiske mesterskaber på Bagsværd Sø og verdensmesterskaberne i belgiske Hazewinkel.
Til højre på billedet herover ses også Søren Lykke Jensen og Ole Bendtsen, der begge kan kalde sig for verdensmestre i veteranroning efter deres præstationer tidligere på året.

Gule ærter afsluttede sæson
Samme dags eftermiddag hejste en mobilkran klubbens tre pontonbroer på land ud for bådehuset ved Kongebrohavnen. Dermed er den egentlige rosæson slut for i år. Det blev ved aftentide markeret med en gang veltilberedt gule ærter og æbleskiver i et fyldt klublokale, hvor snakken gik lystigt i et par timer og sæsonen blev vendt hen over bordet nok en gang.
Også borgmesteren gik mæt hjem fra roklubben den aften.

Der er flere billeder fra dagen i Galleriet