Delfin leger kispus med Middelfart-båd

Lillebælts sagnomspundne delfin er vendt tilbage og har netop givet et hold roere fra Middelfart Roklub en oplevelse af de helt usædvanlige i hjemlige farvande. Én af roerne, Søren Steen Hansen, fortæller:

Søndag den 21. august var vi, Bente, Ruth, Marianne, Svend og jeg selv i “Sparekassen” på en dejlig tur på Lillebælt til Strib Roklub. Ved Sildemarken på vejen tilbage lå en kajak og et par andre småbåde og spejdede lidt underligt. Så råbte kajakmanden: ”Delfinen er her”.

Ca. 100 meter agten for kom Delfinen så op og kiggede nogle gange, men var hurtigt væk igen for så at stikke snuden op en meter agten for tværs og lave ringe i vandet.

Så kiggede Marianne i vandet. ”Den ligger under os”, siger hun. Ganske rigtig var den der og sprang af vandet i en stor flot bue, bare en halv åre-længde foran for tvær. Et skønt og flot syn.

Ja, sikken en dejlig afslutning på en fin rotur en søndag formiddag.