Dødt løb om klubmesterskab

Det utrolige skete, da årets klubmesterskab i 2-åres inrigger over 500 meter på Lillebælt kulminerede i et vanvittigt spændende opløb i finalen. Her blev en tilsyneladende sikker sejr blev sat over styr, da den vildt jagtende båd lige akkurat nåede førerbådens spids i det allersidste åretag.

Hele tre dommere var sikre i deres sag: Dødt løb! Efterfulgt af heftig diskussion på broen, hvor alle selvfølgelig havde set deres yndlinge glide over målstregen som klare vindere.

Otte bådhold deltog i fint rovejr lørdag den 16. september. Efter tre indledende heats gik vinderne videre til finalen, hvor Søren Hyre-Fenneberg og Søren Steen Hansen med Lis Scheffel ved roret til sidst måtte dele æren og årets mesterskab med Bent Bøgh Pedersen og Susanne Grønnehave Mogensen med Bent Kissow Petersen ved roret. Hvorefter klubben så måtte ud og bestille et ekstra sæt mesterskabstrøjer.

Sidste båd med Klaus Scheffel og Ruth Hougaard med Jørgen Klerens ved roret var dog ikke langt bagefter på tredjepladsen, så alt i alt en fejende flot finale.