Få besked om nyt på hjemmesiden

Web-gruppen bag roklubbens nye hjemmeside ønsker alle medlemmer et godt nytår med håbet om mange gode timer i klubben og på vandet.
På hjemmesiden er der i løbet af december lagt seks informationer/nyheder på forsiden, og desuden er rengøringsplanen for første del af 2016 lagt op under ‘Info til medlemmerne’.
Vi ved dog godt, at ikke alle nødvendigvis har været en tur forbi hjemmesiden og læst samtlige indlæg, så derfor indleder vi det nye år med en ny tjeneste til medlemmerne, nemlig ‘Nyhedsmail’, som vi opfordrer alle til at abonnere på.
Tjenesten fungerer på den måde, at du automatisk modtager en besked i din private mailboks, hver gang der er et nyt indlæg på hjemmesiden.
Du tilmelder dig tjenesten på hjemmesidens forside ude til venstre ved at udfylde felterne under ”Tilmeld Nyhedsmail” og derefter trykker ”Subscribe”. Så går resten af sig selv.