Fire kaniner døbt med klippede ører

Blodet burde have sprøjtet fra de afklippede ører, da Kong Neptun steg op fra Lillebælt og en kende hårdhændet indviede fire kaniner i roningens forunderlige verden søndag eftermiddag i Middelfart Roklub med hækkesaks – eller var det en tangsaks? Det hele var dog bare godmodigt spas, hvilket da også fremgår af de navne, som Kong Neptun med vand fra Lillebælt døbte kaninerne til at bære og benytte, nemlig Flyvefisken, Kulleren, Ansjosen og Bækørreden.

Klubben genoptog i fjor traditionen med kanindåb efter en pause på en halv snes år. Væk er tidligere tiders temmelig hårdhændede optagelsesritualer, som skræmte nye roere væk. Billedet viser Kong Neptun og kumpaner i færd med at døbe Ansjosen, hvis borgerlige navn er Roar Kloppenborg Skrumsager.