Gæsteroer

Gæsteroer i Middelfart Roklub

Som gæsteroer er du altid velkommen til at deltage i den daglige roning, hvis din vej falder forbi Middelfart Roklub.

Du kan blot møde op og vil så blive sat på bådehold sammen med vores egne medlemmer. Se daglige rotider i spalten her til højre.

Inden roturen skal du udfylde en erklæring med navn og roklub og en bekræftelse på, at du kan svømme minimum 300 meter.

Overnatning i Middelfart Roklub

Roere på langtur eller som vil bruge Middelfart Roklub som base for ture i vores dejlige rofarvand, er velkomne til at overnatte i roklubben.

Roklubben råder over omklædnings- og bade faciliteter, der er køkken med køleskab, komfur/ovn og opvaskemaskine, som man er velkomne til at bruge.

I sommerperioden kan der overnattes i vores indendørs træningslokale, hvor der med lidt god vilje er plads til 16 – 18 personer. Overnatning pr. person/pr. nat kr. 30,-

I forbindelse med overnatning kontaktes Husforvalter eller Rochef

Udlån/udleje af Inriggere.

Middelfart Roklub udlåner gerne inriggere til ture i vores lokale farvande i det omfang, som vore egne aktiviteter giver mulighed for. Bådene er forsynet med øsekar, bådshage, fendere, dannebrog og oppustelige redningsveste (enten automatiske eller manuelle efter eget ønske). De automatiske skal altid bæres under roning. Øvrigt turudstyr må låner selv medbringe.

Priser for 2016.
Leje af både: 2 årers inrigger kr. 150,- pr. dag, 4 årers inrigger kr. 250,- pr. dag

For lån af både kontakt Rochef eller Husforvalter

Nyttige link: