God dag for Middelfart Roklub ved Åbne Fynske Mesterskaber

Det blev en rigtig god dag for Middelfart Roklub ved Åbne Fynske Mesterskaber i indendørsroning på Heldagsskolen i Vejlby lørdag den 2. marts, som var dt sidste skud i bøssen i indeværende vintersæson..
Klubben deltog i ni løb og opnåede to førstepladser med Søren Hyre-Fenneberg i Master Mænd 40+ og Bent Bøgh Pedersen i Master Mænd 70+, to andenpladser med Bent Bøgh Pedersen i 6000m coastal udfordring og klubstafet med Bent Bøgh Pedersen, Birgit Rützou, Claus Rützou og Niels Aagaard. Herudover blev det til to trediepladser med Birgit Rützou i Master Damer 40+ og Evan Jeppesen i Master Herre 60+.
Åbne fynske var sidste skud i denne vintersæson.
I denne sammenhæng skal det nævnes at Bent Bøgh Pedersen roede sig ind på den uformelle verdenrangliste for sin aldersklasse 70+ som nr. 3 over 6000m i tiden 23:08.5 min, som nr. 1 over 2000m i tiden 7:14.1min ved stævnet i Århus og til sidst en placering som nr. 3 over 1000m i tiden 3:28.9 min.