Klubkaproning 2016

Klubkaproningen blev afviklet den 17. september 2016 i fint vejr, men med lidt kraftig nordøstenvind og en del drillende strøm. Der var tilmeldt i alt 5 bådehold, som blev sat efter lodtrækning, både i forhold til hold, båd og bane der skulle holdes. Roningen afviklet med 2 indledende, 1 opsamlingsløb og finale.
Resultatet blev at
1. pladsen gik til Søren Lykke Jensen og Erik Mosebo Christensen og med Ole Bendtsen på styrmandspladsen
2. pladsen gik til Claus Rützou og Søren S Hansen og med Jørgen Kleerens som styrmand
3. pladsen gik til Hardy Olesen og Ruth Hougaard og med Henning Jørgensen som styrmand

Ud over løbene i to-åres inrigger var der lagt op til et løb for begyndere i EDON scullere, der denne gang havde 5 tilmeldte, men på grund af vejret var vi nød til at aflyse dette løb.

Efter kaproningen og præmieoverrækkelse blev de kaproere der havde deltaget i World Masters Rowing Regatta på Bagsværd Sø lykønsket med det meget flotte resultat.