Klubkaproning og kanindåb

Søndag den 9. september dyster klubbens medlemmer mod hinanden i 2-åres inriggere, når årets klubmesterskab afgøres på  Lillebælt. Den første start ventes af gå ved 15-tiden, hvorefter årets mestre kan hylde en time eller to senere – alt efter antallet af deltagere. Medlemmerne kan bare møde op på dagen.. I fjor endte finalen i noget så usædvanligt som dødt løb mellem de to både.

Efter kaproningen stiger Kong Neptun op af Lillebælts vande for at indvie en håndfuld nye medlemmer i roningens mysterier. Kanindåb er en yndet disciplin inden for rosporten, som klubben genoptog sidste år (foto) efter en pause på en halv snes år – også  i forbindelse med klubkaproningen.

Foreløbigt har godt en snes medlemmer meldt sig til klubdagen, der slutter med fællesspisning i klubhuset.