Kontanter stjålet ved natligt indbrud i klubhuset – bådene er uskadte

Hvad stormfloden ikke magtede tidligere på ugen, det klarede de tyve, der natten til mandag skaffede sig adgang roklubbens relativt afsides beliggende bådehus ved Kongebrogården. Det skete ved at fjerne en rude i vinduet til køkkenet, hvorefter de gennemrodede stort set alt i huset –  bl.a. køkkenet (billedet), motionsrummet og opholdsstuen.

Det lykkedes tyvene at stikke af med en del rede penge, men derudover har klubben endnu ikke et endeligt overblik over, hvad der ellers er forsvundet. Klubbens livsnerve, bådene, har heldigvis ikke lidt overlast i forbindelse med indbruddet, og efter alt at dømme er kun få ting ødelagt, bl.a. en mindre sikkerhedsboks, som blev brudt op. Nu forestår et større oprydningsarbejde.

Indbruddet blev opdaget af de motionister, der mødte til træning mandag morgen. De tilkaldte straks tilkaldte politiet, som optog rapport senere på formiddagen. Ledelsen har desuden adviseret klubbens forsikringsselskab om hændelsen.

Også roklubbens nabo, Middelfart Sejlforenings klubhus, var udsat for indbrud samme nat. Til gengæld slap den anden nabo, det kommunalt drevne Grimmermosehuset, efter alt at dømme for udbudne gæster i den her ongang.