Lidt statistik for vintersæson 2015 – 2016

Vi er nu kommet godt i gang med vintersæsonen, og medlemmerne har vist stor aktivitet i ergometrene. Siden standerstrygningen har der været aktivitet i klubben hver eneste dag. Det har betydet at der pr. 31.12.2015 har været roet 548 ture af 35 medlemmer og 3481 km heraf 231 km vinterroning. Det betyder at der gennemsnitlig er otte medlemmer nede og bruge klubbens faciliteter hver eneste dag, og at de hver især gennemsnitligt ror ca. syv km hver gang, de sætter sig til “åren”. Desuden nyder et stigende antal vinterbadningens glæder.
Et lille suk skal der dog lyde, idet at ikke alle registrerer, når de har roet. Vi vil derfor henstille til, at alle registrerer de antal kilometer, de har roet i ergometrene. Hvis man er usikker på at bruge PCen så spørg 2015-16 Vintersæson statistik DEC.