Lillebæltsbroerne Rundt

Velkommen til Lillebæltsbroerne Rundt løbet d 17/8 2019

Løbet vil være for både motionister, der gerne vil have en smuk tur rundt på Lillebælt og måske opleve lidt whale watching, samt for kaproere, hvor marsvinene nok på denne dag er lidt forstyrrende. Det er helt lige meget hvad, du/I ønsker at få ud af dagen, for der er plads til os alle på Lillebælt under og imellem broerne 😊

Turen som du og holdet skal ud på ser sådan her ud: Start og mål er ud for Middelfart Roklub, ruten følger strandkanten rundt, og går i sikker afstand forbi bropillerne på såvel den nye som den gamle Lillebæltsbro. En rute på ca. 8 km, der kan byde på lidt af hvert.

OBS: Coastal vil ro 5,5 km på den ene side uden at skulle krydse sejlrenden.

Som der står i indbydelsen, så har vi bådene klar til jer. I skal bare selv samle et hold – i egen klub eller sammen med andre klubber. Hovedsagen er, at I stiller op til enten motionstur eller kapløb.

At vi har bådene klar til jer, giver en anderledes afvikling end de fleste af os er vant til. Målet for os er, at det skal være let blot at komme for at ro, og uden alt for meget ventetid. Man er selvfølgelig velkommen til at blive hele dagen – også at ro flere løb for at prøve det hele af 😊

Det betyder mindre hold samt flere styrmandsmøder og umuligt at afholde en samlet præmieoverrækkelse. Vi kan ikke vide hvor mange der er tilbage til sidst. Derfor vil der være flotte deltagelsesmedaljer til alle og tiderne/vinderne annonceres om aftenen i klubben samt på Middelfart Roklubs hjemmeside.

Der vil kun være en type løb: 8 km afviklet med langdistance handicap (alder og køn) for inrigger 2+4. Coastal vil ro små 6 km, hvilket også bliver afviklet med handikap (alder og køn)

Vi vil have så mange hold af 10 både, som der er tilmeldinger til – og vi starter kl. 12.00.

Hold 1: Styrmandsmøde kl 11.15 / Hold 1’s båd 1 vil starte kl 12.00; båd 2 kl.12.02; båd 3 kl 12.04 …etc

Hold 2: Styrmandsmøde kl 12.45 / Hold 2’s båd 1 vil starte kl 13.30; båd 2 kl.13.32; båd 3 kl 13.34 …etc

Hold 3: Styrmandsmøde kl 14.15 / Hold 3’s båd 1 vil starte kl 15.00; båd 2 kl.15.02; båd 3 kl 15.04 …etc

Hold 4: Styrmandsmøde kl 15.45 / Hold 4’s båd 1 vil starte kl 16.30; båd 2 kl.16.32; båd 3 kl 16.34 …etc

Du/I er velkomne til at deltage i flere løb og holdkonstellationer i såvel coastal som inrigger.

Der er åbent for tilmelding fra 20/6 til den 9/8. Der er begrænset deltagelse grundet begrænsningen i de både, der er til rådighed. Derfor tilmeld venligst så hurtigt som muligt for at være sikker.

Tilmelding her:

Betaling skal ske på samme tidspunkt som tilmelding via MobilePay: 62474 – husk i teksten at skrive holdets navn.

Prisen er for en 4’er 300 kr. og for en 2’er 180 kr. pr hold/båd, hvor der inkluderet er en lækker sandwich samt en øl eller en vand. (OBS eventuelt overskud fra dagen vil gå til en ny båd-rampe.)

Hold også øje med Middelfart Roklubs hjemmeside for eventuelle ændringer eller informationer, der måtte komme til dagen. Den endelige startliste vil være på Middelfart Roklubs hjemmeside d. 15/8.

For yderligere information kontakt:
Roar Kloppenborg-Skrumsager på tlf 23 39 49 17
mail: BroerneRundt@middelfartroklub.dk

På Middelfart Roklubs vegne håber vi, at vi alle sammen får en dejlig dag Broerne Rundt i Naturpark Lillebælt.