Mange aktiviteter i uge 45

Optagning af broen for vinteren
Vi tager klubbens bro op for vinteren i uge 45. Forberedelserne finder sted onsdag den 4. november fra kl. 9.30, mens kranen så ankommer dagen efter kl. 14. hvorpå broen kommer på land og bliver rengjort. Så husk at medbringe skovle, spader og hakkejern, så vi straks kan få fjernet alle belægningerne.
Vi slutter som altid af med kakao og boller i klubhuset.

Hædring af roer
Klubben hædrer de roere, der i sæsonens løb har kastet glans over Middelfart ude i den store verden. Det sker ved en sammenkomst i klubhuset torsdag den 5. november kl 17.30.

Fællesspisning
Fællesspisning fortsætter ind i vintersæsonen. Torsdag den 5. november serveres gule ærter med pølse og kød, snaps og øl samt æbleskiver med syltetøj og kaffe.
Spisninger begynder ved 18-tiden og koster 50 kr. Tilmelding på liste i klubhuset senest mandagen før eller på mail til L-shansen@stofanet.dk