Mia Rützou snupper DM-guld på Bagsværd Sø

Middelfart Roklubs junior-roer Mia Sofie Rützou fortsætter sin imponerende fremgang ved at blive u-19 dansk mester i dobbeltsculler på Bagsværd Sø sammen med odenseaneren Sofie Wikkelsøe.
Mens sidstnævnte stadig kun er 15 år, må Mia fra næste sæson forvente langt større konkurrence, når hun rykker en klasse op til u-23.
Den vindende dobbeltsculler har sæsonen igennem trænet sammen i Odense Roklub og blev da også hædret in abcentia i forbindelse med den velbesøgte reception, der lørdag den 26. august markerede indvielsen af klubbens flotte nye bygning to år efter at pyromanbranden lagde det gamle klubhus øde.
På billedet ses Mia til venstre i midten efter at have modtaget sin velfortjente guldmedalje.