Middelfart fik revanche i Lillebæltsdysten

Middelfarts ergometerroere trak sig sejrrigt ud af Lillebæltsdysten, som Strib Kajak- og Roklub var vært for sidst i januar. Dermed sagde Middelfart-roerne ‘tak for sidst’ til Strib-kollegerne, der toppede podiet, da Lillebæltsdysten havde premiere i klubbens ergometerrum i efteråret.

Bent Bøgh Pedersen, Roar Kloppenborg Skrumsager, Hardy Engelbrecht Olesen og Claus Rützou vandt foran holdene fra Strib og Kolding, mens Fredericia var forhindret i at deltage.

Også i klassen for mix-hold sejrede Middelfart foran Vejle Roklub, som i øvrigt vil være vært for næste ben i Lillebæltsdysten først på foråret. Formålet er i første omgang at teste formen klubberne imellem i løbet af vinteren og på længere sigt at skabe grobund for fælles bådehold ved sommerens stævner.