OK støtter Middelfart Roklub

Vidste du, at både du og din familie, venner og bekendte kan støtte Middelfart Roklub hver gang I tanker benzin eller taler i mobil?

Vi har en sponsoraftale med OK, som giver 5 øre pr. tanket liter brændstof, og hvis man samtidig har OK Mobil får vi 10 øre pr. liter!

Det blev de seneste 12 mdr. til mere end 4000 kr. – men vi tror på, at der er flere, som gerne vil støtte klubben, hvis de bliver opmærksom på muligheden og hvordan man kommer i gang. Støtten til klubben går til indkøb af nye både og udvikling af klubben.

Spred budskabet
Det er ikke bare medlemmer af Middelfart Roklub, der kan støtte – alle i hele Danmark, der har et privat OK kort kan være med! Så spred budskabet til faster Oda i Frederikshavn, onkel Arne i Gedser, vennerne i Esbjerg, jeres naboer – og andre I kender, som sikkert gerne vil støtte din roklub.

Det er helt gratis – OK’s benzin priser er normalt konkurrencedygtige og mobilpakkerne er absolut konkurrence dygtige.

Og har du ikke selv skiftet til OK, så overvej det lige en gang mere.

www.ok.dk/privat/hjaelp/stoet-sporten/hvordan-stoetter-jeg-lokalsporten
www.ok.dk/privat/produkter/mobiltelefoni
Eller ring til mig på 29663742.
Henning