Ny rekord: Over 200 hold til start ved åbne fynske mesterskaber

Med 204 hold til start er der tale om ny rekord, når Middelfart Roklub lørdag den 2. marts er vært ved de åbne fynske mesterskaber i indendørs roning.

Omkring 150 roere fra 22 klubber fordelt over det meste af landet plus fire foreningen udenfor ro-miljøet dyster mod hinanden fra kl. 11 på Heldagsskolen i Vejlby.

Konkurrencerne finder sted i de såkaldte ergometre over virtuelle distancer fra 200 meter og op. Som noget nyt indledes mesterskaberne med et langdistanceløb over 6000 m. Derefter går det slag i slag med konkurrencer i alle aldre og en lang række distancer, indtil stævnet som altid slutter ved 16-tiden med tre stafet-discipliner, der tidligere år har fået stemningen i salen til næsten at koge over.

Alle er velkomne til at overvære stævnet. Billedet viser deltagere i et tidligere mesterskab i Vejlby.