Roskole 2019

Kom med på vandet

Roning er en alsidig sport, der formår at kombinere motion og træning med fællesskab og oplevelser i naturen.

Ro motion er go’ motion, som man siger, og det kan dyrkes på en række måder, nemlig:

Motionsroning, hvor man kombinerer god motion med roture i skøn natur.

Sved-på-panden roning, hvor man lægger mere vægt på den fysiske træning.

Konkurrenceroning, hvor man træner op til at deltage i rostævner.

Rospinning, hvor man træner i romaskiner (ergometre) på land både sommer og vinter.

I Middelfart Roklub dyrker vi alle fire måder – vi er mænd og kvinder i alderen fra 25 til 83 år. Vi har ikke en ungdomsafdeling.

Start her: Roskole i maj

Selv om du gerne vil i gang, så er vores erfaring, at det er sjovere, når det er lidt varmere i vejret. Så vi begynder først roskolen i maj. Du er velkommen til at komme til informationsmøde onsdag den 8. maj kl. 19. i vores klubhus (Kongebrovej 66 ved siden af Hotel Kongebrogården) Helt uforpligtende kan du høre mere om, hvordan du kommer i gang.

Selve Roskolen holdes holdes i weekenden den 11. – 12. maj og et par hverdagsaftener de følgende to uger.

Vil du gerne allerede nu vide mere er du velkommen til at ringe til Klaus tlf 2185 2476

PS: du kan læse meget mere om vores roklub og aktiviteterne ved at surfe lidt her på hjemmesiden.

2 åres inrigger