Otte Middelfart-roere til veteran-VM på Bagsværd Sø

World Rowing Masters-stævnet, der også er kendt som VM for veteranroere, finder i år sted på Bagsværd Sø fra torsdag den 8. til søndag den 11. september. Stævnet består af et stort antal enkeltløb med medaljer fordelt over en lang række aldersklasser, så alle udelukkende konkurrerer med jævnaldrende roere..

Otte lokale roere forsvarer Middelfarts farver. Det er Roar Kloppenborg-Skrumsager, Søren Hyre-Fenneberg, Claus Rützou, Bent Bøgh Pedersen, Hardy Olesen, Søren Lykke-Jensen, Frede Nørskov Nielsen og Ole Bendtsen. De deltager i 35 starter, enten alene, sammen eller med roere fra andre klubber.

Stævnet er tilmeldt ikke færre end 3467 roere fra 581 klubber i flere end 50 lande fra hele verden.