Standeren strøget i strålende sol efter aktiv sæson i ind- og udland

Henrik Rauer Hansen tog i strålende solskin turen op ad den spinkle træstige på klubhusets gavl, da Middelfart Roklub søndag holdt standerstrygning efter en ganske aktiv sæson i såvel hjemlige farvande som på langture ved græske Peloponnés og på Mosel-floden.

Formand Søren Lykke-Jensen kunne desuden oplyse, at klubbens medlemmer årets løb har tilbagelagt 33.750 kilometer i såvel både som ergometre, hvilket er en smule kortere end i fjor. Til gengæld er det i år fordelt på 55 roere mod 39 året før.

Forårets roskole havde stor tilslutning og resulterede i syv nye medlemmer, som klubben nu skal prøve at fastholde. Umiddelbart efter standerstrygningen indtager to hold rospinnere rekrutteret udefra ergometererummet, men vi skal nok være indstillet på, at ikke alle kommer på vandet i næste sæson, sagde formanden også.