Stor interesse for roning

Vejret var perfekt, og Lillebælt viste sig fra sin smukkeste side, da Middelfart Roklub lørdag holdt åbent hus ved faciliteterne nær Kongebrogården.

Resultatet var masser af liv på broen og på vandet, da klubbens kyndige instruktører gav en snes interesserede en forsmag på, hvad det vil sige at ro baglæns, såvel i såkaldte inrigger-både som i edon-scullere med pontoner.

Mindst lige så mange lod sig nøje med en tur i klubbens romaskiner, der er dagens anledning var flyttet fra motionsrummet ned til broen. Og andre igen ville bare høre om livet i klubben og sporten generelt.

– Det var dejligt at se, at interessen for den klassiske rosport stadig er stor, også i Middelfart, konkluderede rochef Klaus Scheffel oven på de travle timer. – Ikke mindst var det opmuntrende med den store aldersspredning lige fra helt unge børn til seniorer. Man skal ganske vist være 12 år, for at begynde i klubben, men til gengæld er der ingen aldersgrænse i den anden ende.

Alle gæster blev informeret om, at de de bare kan møde op mandage kl. 19 og torsdage kl. 17.30 for at komme på vandet og lære at ro i deres eget tempo.