Strib sejrede i Lillebæltsdysten

Det blev det enlige hold fra Strib Roklub, der løb med sejren i begge stafetter, da Lillebæltsdysten løb af stabelen for første gang i Middelfart Roklubs ergometerrum. Syv hold dystede i hhv. 4×500 meter med et enkelt skift og 4×200 meter med hele fem skift pr. deltager. Også klubberne i Vejle og Kolding stillede med hold.

Billedet viser det vindende hold fra Strib. Det er fra venstre Jesper Ryttov, Flemming Elm, René Espenhein og Peter Hvenegaard.

“Hele dysten blev afviklet i højt humør,  god sportsånd og opskruet kadence”, fortæller Claus Rützou fra den arrangerende klub og fortsætter: “Der var tale om hold med kvinder, mænd, mix og junior, hvilket tilsammen gav en super stemning og tilmed en aldersspredning på hele 63 år, eftersom den yngste var 17 og den ældste 80 år.”

Efter dysten var der boller, kaffe og kage samt rig lejlighed til at netværke. Der var bred enighed om, at konceptet er en succes, og at der vil blive holdt flere lignende dyster hen over vinteren i de øvrige klubber.