Tæt på rekord ved ergometer-mesterstab

145 vinterroere, der repræsenterer 17 klubber fra Randers i nord, Sønderborg i syd og Rødvig på Stevns i øst, prøver lørdag den 3. marts kræfter mod hinanden ved de åbne fynske mesterskaber i ergometer-roning.

Middelfart Roklub arrangerer for 21. gang stævnet, som finder sted på Heldagsskolen i Vejlby, hvor gymnastiksalen traditionen tro vil være fyldt op af romaskiner, de såkaldte ergometre, og et yderst medlevende publikum.

– Vi kommer i år meget tæt på deltagerrekorden, så roernes interesse for at prøve sig selv af fysisk en sidste gang inden udendørssæsonen for alvor går i gang i april, er heldigvis usvækket, siger rochef Klaus Scheffel fra den arrangerende klub.

Stævnet begynder kl. 12 og slutter midt på eftermiddagen traditionen tro med holdstaffetten, som i år får 18 deltagere.