“Teglgaard” døbt ved standerhejsning

Roklubbens nye 4-åres inrigger fra det tyske værft Baumgarten blev ved standerhejsningen palmesøndag navngivet “Teglgaard” af klubbens ældste medlem, 82-årige Bent Kissow Petersen, som stadig er aktiv ved årerne.

Formanden, Søren Lykke-Jensen, glædede sig til den nye sæson, men advarede de mange fremmødte medlemmer om, at vandet i Lillebælt stadig er under to grader varmt, hvorfor der indtil videre ikke må ros i singlesculler.

41 af klubbens medlemmer har gjort flittig brug af ergometrene i vinteren løb med 9713 roede kilometer, mens det milde vejr også har gjort det muligt at ro 409 kilometer på vandet. Børge Frederiksen løb med ‘Herrepokalen’ for 1056 kilometer i ergometer fulgt af Evan Jeppesen med 778 kilometer. Birgit Rützou hjemtog ‘Damepokalen’ med 438 kilometer i romaskinen.

Pontonbroerne skal efter planen i vandet umiddelbart inden påske. Onsdag den 11. april skal medlemmerne så debattere den nye sæson ved et medlemsmøde i klubhuset.