Roskole 2021

Motion og oplevelser i verdensklasse – kom og træn i Middelfart Roklub i vores skønne omgivelser ved siden af Kongebro Havn.

Savner du motion for hele kroppen – både styrke og kondition? Har du lyst til at deltage i et hyggeligt fællesskab og få fantastiske naturoplevelser på Lillebælt?

Middelfart Roklub tilbyder roskole for nye roere.

1. Roskole:  4 x lektioner – mest i weekender.  Aftales med de tilmeldte afpasset instruktørernes muligheder samt vejret.  Lektioner er af ca. en times varighed og søges afholdt inden for ca. 2 uger.
  2. Når roskolen er gennemført, vil der være roning sammen med erfarne medlemmer og med en tovholder på klubbens faste træningstider – se fanen træningstider.

Medlemskab af klubben koster 487,50 kr i kvartalet for voksne over 25 år og giver adgang til både roning på vandet og deltagelse i træning i romaskiner. Du kan læse mere under de andre faner.

Ring til Henrik Hansen på mobil 81 80 73 94 for at lave en aftale.